Om den här sidan

Välkommen till Umrionarkiven. De två arkivarierna bakom det här arkivet, Tonica och Melantha, brukade publicera sina verk på andra sidor (Agri Sublunares och Tonicas värld, fast den senare sidan fanns nog bara på engelska) och till en viss del gör vi det fortfarande. Några av mina (Tonicas) berättelser finns på Archive of Our Own och ett par andra offentliga fanfictionarkiv på nätet.

De flesta av våra fic finns på vår internationella hemsida. Om du vill läsa mina (Tonicas) blogginlägg och några fler av mina originalnoveller, besök gärna min andra hemsida och blogg, Bokligt och språkligt.

Disclaimer:

Det här är i första hand ett fanfictionarkiv, men här finns också en del originalnoveller. Fanfiction är berättelser som bygger på andras fiktiva personer. För att vara väldigt tydliga: vi tjänar inga pengar på det här. Det är helt och hållet för nöjes skull. Vi äger inte och påstår oss inte äga någon annans rollfigurer. Ingen kränkning av någon annans rättigheter avses.

Varning:

Den här hemsidan innehåller berättelser som handlar om homosexuella relationer, heterosexuella relationer, sex, våld, svordomar och andra ”vuxna” ämnen. Om du inte tycker om det eller om du är yngre än åldergränserna som gäller i ditt land får du vara snäll att leta efter en sida med ett mera allmänt innehåll. I exempelvis USA skulle du behöva vara minst 13 år för att besöka den här sidan (och kanske inte få läsa alla fanfic). Kanske borde du vara minst 11 år för att tycka att den här sidan är intressant, men eftersom det här är Sverige, så får du (eller dina föräldrar) avgöra det själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>