Sidostatistik

Lite statistik om den här sidan:

Jag har skrivit inom 108 fandom. Naturligtvis har jag också läst och sett flera andra fandom (bland annat ett sydafrikanskt, ett brasilianskt, ett vietnamesiskt, några kinesiska, några indiska, några spanska, några italienska och två isländska). De flesta av de jag har skrivit inom är ”internationella”, dvs engelskspråkiga (från USA, Storbritannien, Australien och Kanada), men jag har också, bland annat, skrivit inom femton nordiska fandom (svenska, danska, ett norskt och ett finländskt) samt två franska, ett tyskt, ett österrikiskt/tyskt och ett mexikanskt.

Jag har skrivit tjugo fic i ett av mina fandom och i några andra nästan lika många, fast i de flesta av mina fandom har jag bara skrivit ett-två fic.

Beroende på hur man räknar har jag skrivit i ett bokfandom (fast också i några andra som är bok- tv- och filmfandom, och kanske lite fler än så, om det nu finns spel, teaterpjäser, musikaler mm).

Originalberättelser tillhör ju inte något fandom, men hur som helst har jag skrivit flera originalnoveller och dessutom också några barn- och ungdomsböcker.

De här siffrorna är inte fullständiga, eftersom jag blivit av med flera sidor innan jag kunde räkna ut besökssiffrorna. Men som det ser ut idag har mina fanfictionsidor fått mer än 30 000 träffar.

Det här är det tredje namnet min fanfictionsida har haft under årens lopp. Jag är inte 100 % säker på hur många år jag haft den här sidan (eller dess föregångare), men det är mer än tio år.

Jag tror jag har skrivit fanfiction i omkring 16 -17 år, men jag minns inte exakt och original ännu längre, sen jag var ca 4 – 5 år, alltså ungefär så länge som jag har läst.

Jag får återkomma när det gäller fanart och skrivbordsunderlägg, för det är inte jag som håller i den delen. Tyvärr vet jag i alla fall att vi har blivit av med en del fanart och skrivbordsunderlägg när vår bildlagringssida bara försvann.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>